De bezoeken

Mijn koninklijke bezoeken

Vanaf hier ziet u het jaar 2018

(de laatste bezoeken als eerste)

16 oktober 2018: Streekbezoek aan Schouwen-Duiveland en Tholen (Sint Philipsland)

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 16 oktober 2018 een streekbezoek aan Schouwen-Duiveland en Tholen in de provincie Zeeland.

 

Ik heb de koning en de koningin een hand gegeven.

27 september 2018: Koningin Máxima in Enschede

Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdagochtend 27 september de Week tegen Eenzaamheid tijdens het Nationaal Eenzaamheid Congres in de Grolsch Veste in Enschede.

13 september 2018: Koningin Máxima in Schiedam

Hare Majesteit Koningin Máxima brengt donderdagochtend 13 september een bezoek aan de YETS Foundation in Schiedam, een van de drie winnaars van een Appeltje van Oranje 2018.

6 juni 2018: Koningin Máxima in Amsterdam

Hare Majesteit Koningin Máxima woont woensdagmiddag 6 juni 2018 een conferentie bij over dak- en thuisloze jongeren, georganiseerd door Stichting Zwerfjongeren Nederland (SZN) en Kansfonds. De conferentie vindt plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. De bijeenkomst heeft als thema ‘breng de basis op orde’ en informeert gemeenten, landelijke overheid en maatschappelijke organisaties over wat nodig is om dakloosheid bij jongeren te voorkomen. In Nederland leven ruim 12.000 dak- en thuisloze jongeren.

5 juni 2018: Koningin Máxima in Utrecht

Hare Majesteit Koningin Máxima verricht dinsdagmiddag 5 juni 2018 de officiële opening van het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie in Utrecht.

27 april 2018: Koningsdag in Groningen

Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn vrijdag 27 april 2018 aanwezig bij de viering van Koningsdag in Groningen, hoofdstad van de provincie Groningen.

 

Prins Constantijn en Prinses Laurentien, Prins Maurits en Prinses Marilène, Prins Bernhard en Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan, Prins Floris en Prinses Aimée zijn ook aanwezig bij Koningsdag in Groningen.

 

Ik heb koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Alexia, prinses Ariane en prins Maurits een hand kunnen geven. Ook ben ik met prinses Alexia, prinses Ariane, prins Maurits en prinses Marilène op de foto geweest.

Foto copyright: Gert-Jan de Wit

Foto copyright: Jose Verboom

24 april 2018: Koninklijke familie in Amsterdam

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen dinsdagavond 24 april het Corps Diplomatique voor het jaarlijkse galadiner in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Foto copyright Josée

 

 

Men vraagt aan mij hoe vaak ik Koningin Máxima heb gezien.

Dit heb ik bij elkaar opgeteld.

 

 

Ik heb Koningin Máxima in totaal bij 144 bezoeken gezien.

 

 

 

 

De foto's blijven eigendom van Rosanne dus niet overnemen zonder mijn toestemming.