De bezoeken

Mijn koninklijke bezoeken

Vanaf hier ziet u het jaar 2017

(de laatste bezoeken als eerste)

17 november 2017: Koningin Máxima in Delft

Hare majesteit Koningin Máxima is vrijdag 17 november in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering samen met de andere leden aanwezig bij de presentatie van het jaarbericht 2017 ‘Staat van het MKB’. De presentatie vindt plaats op de ‘Dag van de Ondernemer’ bij familiebedrijf Octatube in Delft.

24 oktober 2017: Streekbezoek Utrecht (Eemdijk)

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 24 oktober 2017 een streekbezoek aan het Eemland in de provincie Utrecht.

 

Ik heb de koningin een hand gegeven.

24 oktober 2017: Streekbezoek Utrecht (Amersfoort)

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 24 oktober 2017 een streekbezoek aan het Eemland in de provincie Utrecht.

24 augustus 2017: Koningin Máxima in Utrecht

Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdag 24 augustus 2017 aanwezig bij de viering van het 650-jarig bestaan van het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht.

29 juni 2017: Streekbezoek Noordoost Flevoland (Nagele)

Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen donderdag 29 juni 2017 een streekbezoek aan Noordoost Flevoland. De Koning en Koningin bezoeken de plaatsen Urk, Nagele en Dronten.

 

Ik heb de koningin een hand gegeven.

8 juni 2017: Koningin Máxima in Oisterwijk

Hare Majesteit Koningin Máxima brengt donderdag 8 juni een werkbezoek aan TOBROCO Machines in Oisterwijk. TOBROCO is winnaar van de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie midden- en kleinbedrijf. Deze prijs beloont durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen en stimuleert creatief en innovatief ondernemerschap. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting en reikte de prijs op 26 mei 2016 uit.

3 juni 2017: Koningin Máxima in Amsterdam

Hare Majesteit Koningin Máxima is op zaterdagavond 3 juni aanwezig bij de openingsvoorstelling van het 70e Holland Festival in de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam.

27 april 2017: Koningsdag in Tilburg

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, de Prinses van Oranje, Prinses Alexia en Prinses Ariane zijn aanwezig bij de viering van Koningsdag in de gemeente Tilburg, in het hart van Brabant.

 

Prins Constantijn en Prinses Laurentien, Prins Maurits en Prinses Marilène, Prins Bernhard en Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita én Prins Floris en Prinses Aimée zijn ook aanwezig bij Koningsdag in Tilburg.

 

Ik heb alle leden van de Koninklijke Familie een hand kunnen geven, behalve prins Maurits. Ook ben ik met koningin Máxima, prinses Amalia, prinses Annette en prinses Anita op de foto geweest.

De foto met prinses Annette is gemaakt door prins Bernhard.

Foto's copyrigt Nellie en Tineke

20 april 2017: Koningin Máxima in Lelystad

Koningin Máxima opent het 50e Resto VanHarte. Het 50e Resto is een KinderResto. Kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 13 jaar kunnen hier samenkomen om te koken en te leren over voeding, bewegen en samenwerken.

 

Ik heb de koningin een hand gegeven.

8 april 2017: Prinses Beatrix in Nieuwegein

Prinses Beatrix is aanwezig bij het 40-jarig jubileum van de Parkinson Vereniging, dat plaatsvindt tijdens Wereld Parkinson Dag 2017.

30 maart 2017: Koningin Máxima in Amsterdam

Hare Majesteit Koningin Máxima houdt donderdagochtend 30 maart in het bezoekerscentrum van de Nederlandsche Bank in Amsterdam een korte toespraak ter gelegenheid van de Global Money Week, de internationale versie van de Week van het geld. Het evenement richt zich op kinderen van 10-16 jaar en wordt georganiseerd door de Child & Youth Finance International (CYFI) in samenwerking met platform Wijzer in geldzaken en Aflatoun International.

18 februari 2017: Koningin Máxima in Dordrecht

Hare Majesteit Koningin Máxima opent zaterdag 18 februari in het Dordrechts Museum de tentoonstelling Een Koninklijk Paradijs - Aert Schouman en de verbeelding van de natuur.

 

 

Men vraagt aan mij hoe vaak ik Koningin Máxima heb gezien.

Dit heb ik bij elkaar opgeteld.

 

 

Ik heb Koningin Máxima in totaal bij 137 bezoeken gezien.

 

 

 

 

De foto's blijven eigendom van Rosanne dus niet overnemen zonder mijn toestemming.