De bezoeken

Mijn koninklijke bezoeken

Vanaf hier ziet u het jaar 2019

(de laatste bezoeken als eerste)

27 april 2019: Koningsdag in Amersfoort

Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn zaterdag 27 april 2019 aanwezig bij de viering van Koningsdag in Amersfoort.


Prins Constantijn en Prinses Laurentien, Prins Maurits en Prinses Marilène, Prins Bernhard en Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita, Prins Floris en Prinses Aimée zijn ook aanwezig bij Koningsdag in Amersfoort.


Ik heb de koning en koningin, prinses Amalia, prinses Alexia, prinses Ariane, prins Maurits, prinses Marilène, prinses Annette, prins Pieter-Christiaan, prins Floris en prinses Aimée een hand kunnen geven.

9 april 2019: Koninklijke familie in Amsterdam

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen dinsdagavond 9 april het Corps Diplomatique voor het jaarlijkse galadiner in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

5 maart 2019: Koningin Máxima in Amersfoort

Hare Majesteit Koningin Máxima houdt op dinsdagochtend 5 maart in De Rijtuigenloods in Amersfoort een korte toespraak bij het jubileumsymposium ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Qredits-Microfinanciering Nederland. Koningin Máxima spreekt in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap.

Foto copyright JoséeMen vraagt aan mij hoe vaak ik Koningin Máxima heb gezien.

Dit heb ik bij elkaar opgeteld.Ik heb Koningin Máxima in totaal bij 147 bezoeken gezien.

De foto's blijven eigendom van Rosanne dus niet overnemen zonder mijn toestemming.