Over Rosanne

In 2001 ben ik fan van koningin Máxima geworden, hoe het allemaal begon leest u hier.

Ik ben Rosanne Penning, en werk als doktersassistente in een huisartsenpraktijk.

In 2001 was de kennismakingstour van Máxima aan Nederland. In oktober 2001 maakte ze kennis met Zuid-Holland. De prins en zijn toenmalige vriendin  kwamen een dorp verder waar ik woonde en iedereen ging kijken, ik ook. Daar heb ik van Máxima een hand gekregen. Als tienjarig meisje is dat natuurlijk geweldig! Daar is het allemaal mee begonnen, ik

verzamelde foto's ,mokken, blikken, lepeltjes en nog veel meer. Er groeide een groot verlangen om Máxima nog een keer te mogen zien, dat is weer gelukt op Prinsjesdag 2006, sindsdien heb ik de smaak te pakken. Ik reis regelmatig het land door om de koningin te ontmoeten.


Nu na heel wat jaartjes na dat eerste bezoek heb ik de koningin heel veel gezien. In die jaren heb ik veel meegemaakt, ik ben blij met deze hobby en zou het niet graag willen opgeven. Ik ben trots op ons Koninklijk Huis!


De naam Maximagek

Op school krijg je al snel een bijnaam. In mijn geval was dat Maximagek.

Deze naam gebruik ik al een hele lange tijd op internet. Maar na een lange tijd heb ik besloten om voor een nieuwe naam te gaan. Daarom dat ik op deze site de naam Maximagek niet gebruik maar gewoon mijn eigen voornaam: Rosanne.


Op sommige foto's staat nog wel de naam van mijn voormalige Web-log in het watermerk, dit komt omdat het oude foto's zijn met het oude watermerk erdoorheen. Ik ga voor nieuwe foto's een nieuw watermerk gebruiken zodat het oude watermerk alleen nog bij oude foto's zichtbaar is. Mijn voormalige Web-log is al enige tijd geleden gesloten.


Foto's copyright Cees Buys, http://www.royal-naturepress.nl/


Persoonsgegevens


Naam:

- Rosanne Penning

Leeftijd:

- 26 jaar

Woonachtig:

- Zuid-Holland


Beroep:

- Doktersassistente en Praktijkondersteuner huisarts


Contact:

rosanne@mijnkoninklijkebezoeken.nl