De bezoeken

5 maart 2019: Koningin Máxima in Amersfoort

Hare Majesteit Koningin Máxima houdt op dinsdagochtend 5 maart in De Rijtuigenloods in Amersfoort een korte toespraak bij het jubileumsymposium ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Qredits-Microfinanciering Nederland. Koningin Máxima spreekt in haar hoedanigheid van lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap.

Mijn koninklijke bezoeken

Vanaf hier ziet u het jaar 2020

(de laatste bezoeken als eerste)

16 september 2020: Koningin Máxima in Rotterdam

Hare Majesteit Koningin Máxima opent woensdagochtend 16 september het nieuwe pand van Theater Zuidplein in Rotterdam.

Vanaf hier ziet u het jaar 2019

(de laatste bezoeken als eerste)

29 november 2019: Koningin Máxima in Nieuwegein

Hare Majesteit Koningin Máxima is vrijdagmiddag 29 november aanwezig bij het jubileumcongres van CNV Vakmensen in Nieuwegein. De vakbond viert dit jaar zijn 125-jarig bestaan. 

9 oktober 2019: Prinses Beatrix in Dordrecht

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden onthult woensdagmiddag 9 oktober een standbeeld van Willem van Oranje in Dordrecht.

3 oktober 2019: Koningin Máxima in Amersfoort

Hare Majesteit Koningin Máxima brengt donderdagmiddag 3 oktober een bezoek aan MIND in Amersfoort. MIND is een organisatie die zich inzet voor een psychisch gezonde samenleving en voor ondersteuning, begrip en goede zorg bij psychische problemen. 

7 september 2019: Prinses Beatrix in Kinderdijk

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden opent zaterdag 7 september in de avond het nieuwe bezoekerscentrum van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Prinses Beatrix is beschermvrouwe van Vereniging De Hollandsche Molen.

20 juni 2019: Koningin Máxima in Driebergen

Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt op donderdagmiddag 20 juni ‘De Delerij’ in Driebergen, een initiatief van de Stichting Vluchtelingkinderen. De Delerij biedt onderdak aan de Eurowinkel en vijf organisaties die zich bezig houden met onderwijs, gezinshereniging, participatie en integratie van asielzoekers en vluchtelingen van 18 jaar en ouder.

7 juni 2019: Prinses Laurentien in Rotterdam

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien der Nederlanden is vrijdagmiddag 7 juni in Rotterdam aanwezig om bij de presentatie van de bloemlezing: 'Lees!' in boekhandel Donner. Zij neemt het eerste exemplaar in ontvangst en zal een kort woord spreken.

7 juni 2019: Prinses Beatrix in Rotterdam

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is vrijdagmiddag 7 juni aanwezig bij de viering van het 250-jarig jubileum van het Bataafsch Genootschap der Proefondervindelijke Wijsbegeerte op het stadhuis in Rotterdam.

28 mei 2019: Koningin Máxima in Steenbergen

Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagmorgen 28 mei verpleeghuis Hof van Nassau in Steenbergen.

27 april 2019: Koningsdag in Amersfoort

Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn zaterdag 27 april 2019 aanwezig bij de viering van Koningsdag in Amersfoort.


Prins Constantijn en Prinses Laurentien, Prins Maurits en Prinses Marilène, Prins Bernhard en Prinses Annette, Prins Pieter-Christiaan en Prinses Anita, Prins Floris en Prinses Aimée zijn ook aanwezig bij Koningsdag in Amersfoort.


Ik heb de koning en koningin, prinses Amalia, prinses Alexia, prinses Ariane, prins Maurits, prinses Marilène, prinses Annette, prins Pieter-Christiaan, prins Floris en prinses Aimée een hand kunnen geven.

9 april 2019: Koninklijke familie in Amsterdam

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima ontvangen dinsdagavond 9 april het Corps Diplomatique voor het jaarlijkse galadiner in het Koninklijk Paleis Amsterdam.Men vraagt aan mij hoe vaak ik Koningin Máxima heb gezien.

Dit heb ik bij elkaar opgeteld.Ik heb Koningin Máxima in totaal bij 152 bezoeken gezien.

De foto's blijven eigendom van Rosanne dus niet overnemen zonder mijn toestemming.